Loma-asunnot

Laadukasta loma-asumista Levillä

Tontilla sijaitsee 13 uniikkia huoneistoa, joiden näkymät avautuvat läheistä Kätkätunturia kohti. Suurilla terasseilla voi nauttia ilta-auringosta aktiivisen päivän jälkeen.

Huoneistojen koot vaihtelevat kompaktista 71,5 m2 kolmiosta aina 161,5 m2 kokoiseen kuuden huoneen erillistalohuoneistoon. Huoneistot A1–E10 ovat paritalohuoneistoja, huoneistot F11–H13 sijaitsevat omissa erillistaloissa.

Huoneistojen pohjaratkaisujen toiminnallisuudessa on huomioitu erilaisten aktiviteettien vaatimat tilatarpeet eteis- ja varastotiloissa. Rakennusten sijoittelu ja suuntaaminen sekä oleskelutilojen pääasiallinen sijoittuminen rakennuksen keskikerrokseen mahdollistaa riittävän yksityisyyden huoneistoihin keskeisestä sijainnista huolimatta.

4h+k+s 116 m2
huoneistot
A1, B3, E9, A2, B4, E10

Paritalohuoneiston kellarikerroksessa sijaitsevat eteis-, kodinhoito- ja saunatilat sekä yksi makuuhuone. Huoneiston oma katettu autopaikka sijaitsee sisäänkäyntien välittömässä yhteydessä. Kellarikerroksessa on runsaasti varastotilaa.

Keskikerroksessa avara olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka jatkuu autokatoksen päälle sijoittuvalle suurelle kattoterassille.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta sekä erillinen kylpyhuone. Aulatilaan on sijoitettu kätevä työpiste, joka tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi etätyöskentelylle.

6h+k+s 161,5 m2
huoneistot
F11, G12 , H13

Suurin huoneistotyyppi tarjoaa hulppeat puitteet suuremmallekin henkilömäärälle. Erillistalohuoneiston kellarikerroksessa sijaitsevat eteis-, kodinhoito-, pukeutumis- ja saunatilat sekä tv-tila, joka toimii tarvittaessa myös vierashuoneena. Huoneiston oma katettu autopaikka sijaitsee sisäänkäyntien välittömässä yhteydessä.

Kellarikerroksessa on runsaasti varastotilaa. Keskikerroksessa avara olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka jatkuu autokatoksen päälle sijoittuvalle suurelle kattoterassille. Keskikerrokseen sijoittuu kaksi suurta makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla varustettuna.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta sekä erillinen kylpyhuone. Aulatilaan on sijoitettu kätevä työpiste, joka tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi etätyöskentelylle.

3h+k+s 89,5 m2
huoneisto C5

Paritalohuoneiston ensimmäinen kerros sisältää avarat oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilat. Eteinen, kodinhoito sekä saunatilat sijoittuvat kompaktisti näiden tilojen kylkeen.

Oleskelutila jatkuu ulkotilaan katetulle terassille. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta sekä erillinen kylpyhuone. Aulatilaan on sijoitettu kätevä työpiste, joka tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi etätyöskentelylle.

Aulatilasta on kulku myös huoneiston parvekkeelle. Huoneiston autopaikka sijoittuu rakennuksen yhteydessä olevaan autokatokseen, jonka yhteydessä on myös varastotila.

4h+kt+s 88 m2
huoneisto D7

Pariltalohuoneiston ensimmäinen kerros sisältää yhdistetyn oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilan. Eteinen, kodinhoito, saunatilat sekä varasto sijoittuvat kompaktisti näiden tilojen kylkeen. Ensimmäisessä kerroksessa on yksi makuuhuone.

Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta sekä erillinen kylpyhuone. Aulatilaan on sijoitettu kätevä työpiste, joka tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi etätyöskentelylle. Aulatilasta on kulku myös huoneiston parvekkeelle.

Huoneiston autopaikka sijoittuu rakennuksen yhteydessä olevaan autokatokseen, jonka yhteydessä on myös varastotila.

3h+kt+s 71,5 m2
huoneistot
D6, D8

Kompaktin paritalohuoneiston ensimmäinen kerros sisältää yhdistetyn oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilan. Eteinen, kodinhoito, saunatilat sekä varasto sijoittuvat näiden tilojen kylkeen.

Sisäänkäynnin yhteydessä on varastotila. Toisessa kerroksessa on kaksi erikokoista makuuhuonetta sekä erillinen wc. Aulatilaan on sijoitettu kätevä työpiste, joka tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi etätyöskentelylle. Aulatilasta on kulku myös huoneiston parvekkeelle.

Huoneiston autopaikka sijoittuu rakennuksen yhteydessä olevaan autokatokseen.

levi snowbird chalets varattavissa
1.9. alkaen.