Sisustus

Laadukasta loma-asumista Levillä

Levi Snowbird Chalets -huoneistojen sisustus on suunniteltu tarjoamaan ylellistä ja kodikasta tunnelmaa. Korkeatasoiset pintamateriaalit ja yksityiskohdat on valittu tarkkaan harkiten tukemaan ja korostamaan luonnonläheistä mutta ylellistä tunnelmaa. Ripaus messinkiä lisää eleganssia ja kruunaa sisustuksen.

Huoneistojen tekstuurit ja materiaalit tuovat lämpöä ja tunnelmaa. Materiaalivalinnat tuovat luontoa sisälle ja sulautuvat saumattomasti ympäristöön. Kauniit tekstuurit sekä sisustukseen integroitu taide lisäävät syvyyttä ja elävyyttä sisustukseen.

Sivuseinien paneloinnit luovat jatkumon sisältä ulos ja luontokuvaaja Mika Honkalinnan abstraktit valokuvateokset toimivat katseenvangitsijana makuuhuoneiden sängynpäädyissä. Pintamateriaalit ja sisustusvalinnat tiloittain on esitelty tarkemmin kohteen sisustusesitteessä. Tarjoamme huoneistoihin myös valmiita irtokaluste- ja varustepaketteja. Paketit ovat valittavissa kolmessa eri laajuudessa sekä kolmessa eri sävymaailmassa. Yleistiedot paketeista löydät alta, tarkemmat tiedot saat lataamalla sisustusesitteen.

Sisustusesitteen tiedot ovat suuntaa antavia, muutokset sisustuksessa mahdollisia. 

Irtokalustus ja varustus

Tarjoamme huoneistoihin myös valmiita irtokaluste- ja varustepaketteja. Paketit ovat valittavissa kolmessa eri laajuudessa sekä kolmessa eri sävymaailmassa. Yleistiedot paketeista löydät alta, tarkemmat tiedot saat lataamalla sisustusesitteen.

Sisustusesitteen tiedot ovat suuntaa antavia, muutokset sisustuksessa mahdollisia. 

paketti a:

Irtokalusteet ja sisustusvalaisimet

Sängyt, ruokalutilan pöytä ja tuolit, sohvakalusto, jakkarat yms. sekä sisustusvalaisimet
– neutraali sävymaailma

paketti b:

Sisustuspaketti A + tekstiilit

Irtomatot, valo- ja pimennysverhot, päiväpeitteet, koristetyynyt, peitot ja tyynyt
– valitun teeman mukainen sävymaailma

paketti c:

Sisustuspaketti A+B + kattaus, vuodevaatteet ja piensisustus

ruokailuastiat, aterimet, ruuanvalmistusastiat, kattaustarvikkeet, patalaput, pöytäliinat, lakanat, pyyhkeet, saunatarvikkeet, saippua-annostelijat, koriste-esineet, taulut, takkavarusteet, roska-astiat jne.
– neutraali sävymaailma

Sisustuspakettien teemat ja sävymaailmat

hanki

Viileä harmaa, sininen ja valkoinen

Hanki_teema

Neva

Lämmin harmaa, vihreä, beige

Neva_teema

Petäjä

Lämmin harmaa, roosa, ruskea

Hanki_teema

levi snowbird chalets varattavissa 1.9. alkaen.